Du er her: Home

sykkelreise.no

tdf2016

Tour de France i 2018

Reserver din plass i dag og få med deg forskjellige etapper under selveste Tour de France. Hvert år går TdF gjennom noen av de vakreste områdene i Frankrike. Opplev startbyer og få med deg oppvarmingen, målbyer og få med deg spenningen og festen. Her finnes alle muligheter, både korte og lange turer, med og uten sykkel.

  • Reservere din plass eller mer informasjon?(Klikk her)

Tore Petter vil være med på turen og skal påse at alle syklistene kommer frem til rett plassering i fjellene. Her er det mye å glede seg til. Jeg håper å se akkurat deg med på turene til Tour de France i 2018.

 

Mer informasjon

Kontakt meg gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Det kan bli enda fler muligheter i 2016 - Følg med her eller på Facbooksiden - http://www.facebook.com/sykkelreise.no, så blir du oppdatert.

Abonner også på nyhetsbrevet, så får du en mail tilsendt så fort alt er klart!

Viktig informasjon om Sykkelreise AS

 

sykkelreise.no

For å kunne få til enda flere og mer varierte sykkelturer har vi nå valgt å aktivt samarbeide med Maxpulse. Det betyr også endringer i selskapsformen. Se mer informasjon om Sykkelreise AS her. Vi er opptatt av kvalitet på turene og at du skal få en minnerik opplevelse. Derfor samler vi kompetansen på å arrangere gode turer til sportsbegivenheter. Vi blir enda tryggere på at du får en god opplevelse når du vil oppleve sirkuset i Tour de France og lignende arrangement. Alle har mange års erfaring med å arrangere reiser til arrangement og dette vil du nye godt av. Selve salget av turene vil stå i regi av MAXPULSE. Mer om dette kommer på de nye nettsidene til Maxpulse som snart slippes!