Du er her: Home

Opplev Tour de France: Pyreneene

E-post Skriv ut PDF
tdf_2010

Reisen blir en femdagers tur hvor vi skal oppleve hele fire etapper. Totalt blir det nå ca 35 personer som reiser nedover til Pyreneene. Reiseledere er Bjørn Ronny Andersen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , tlf. 92889206 og Jostein Halvorsen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , tlf. 91541358.

Dette er en femdagers tur i perioden mandag 11. juli - fredag 15. juli.

Vi flyr med Norwegian til Bordeaux, og blir fraktet med buss i snaue tre timer til Toulouse. Det vil utgjøre vår base de to første dagene av vårt opphold i Frankrike. Hotellet heter Grand Hôtel Raymond IV, og ligger sentralt i byen.

Dette gir oss korte avstander til de to første etappene vi skal se på nært hold, det vil si målgangen i Carmaux og Lavaur. Her vil trolig feltets gladiatorer gjøre opp om etappeseieren, og vi kan garantere deg noen spektakulære timer få meter fra målstreken. Det er en elektrisk atmosfære når sprinterne dundrer forbi i nærmere 70 kilometer i timen!! Her får vi forhåpentligvis oppleve vår egen verdensmester Thor Hushovd i fri utfoldelse.

Etter at vi har sett målgangen i Lavaur reiser vi videre til Lourdes, og dermed nærmere det fantastiske fjellmassivet Pyreneene. Her skal vi bo de to neste dagene av vårt opphold. Hotellet heter Roissy, og ligger midt i byen. På vår tredje etappe skal vi begi oss opp i fjellene for å oppleve rytterne i sagnomsuste Tour de France omgivelser. På denne etappen skal rytterne slite seg over Col de Tourmalet og med målgang på toppen av Luz Ardiden, for øvrig der hvor vår egen Dag Otto Lauritzen vant i 1987. Vi har arrangert turer i dette området tidligere og vet hvor vi skal plassere oss for å gjøre dette til en maksimal opplevelse for dere.

På den siste etappen av denne reisen er vårt ønske å bringe dere til en mellomsprint. Kampen om den grønne trøya er sikkert allerede tøff, og det gjelder å sanke poeng også underveis på en ellers meget tøff fjelletappe. Etter at sirkus Tour de France har passert begir vi oss i retning av Bordeaux og hjemreise til Norge.

Hva inkluderer reisen?

På alle våre turer legger vi stor vekt på å gi våre reisende gode sosiale opplevelser i et fellesskap med de øvrige i gruppen. For øvrig omfatter reisen følgende:

  • Fly tur-retur Gardermoen - Bordeaux
  • Transport i Frankrike (vi disponerer egen buss under hele oppholdet)
  • Hotellovernatting i dobbeltrom (inkl. frokost)

Pris

  • Kr. 9.990,- per person i dobbeltrom.
    Det vil være begrensede muligheter for enkeltrom pga kapasitetsproblemer i området under Tour de France, men ta kontakt så skal vi sjekke opp for deg.

Tillegg

  • Reiseforsikring / avbestillingsbeskyttelse
  • Eventuell leie av sykkel i Frankrike
  • Eventuell transport av egen sykkel på flyet
BESTILL DIN REISE HER

Etappene

Ønsker du mer informasjon om de aktuelle etappene? Se mer informasjon på nettsidene til Tour de France, eller se på arrangørens visuelle gjennomgang på denne YouTube filmen.

Video fra vår reise til Tour de France i 2010