Du er her: Home

Tour de France - Rivieraen 2013

E-post Skriv ut PDF

tdf_2010

Vi har fått en enda bedre pris på hotellene vi skal benytte på denne reisen. Dette gjør at vi kan tilby reisen til enda lavere pris. Ny pris er 10.745,- per person i dobbeltrom.

Sykkelreise har gjennom flere år arrangert turer til de store sykkelrittene rundt i Europa, og er landets ledende leverandør av slike tilrettelagte turopplegg for norske sykkelentusiaster.

Tour de France er et av verdens største årlige idrettsarrangement og den største Grand Tour. I 2013 arrangeres Tour de France for 100. gang. Vi ønsker å gi deg muligheten til å være del av et entusiastisk publikum, og tilbyr også i 2013 et skreddersydd opplegg for å komme tett på rytterne. Du vil under jubileet oppleve hele fire etapper på turen til den franske rivieraen. Turen går i perioden 1-6 juli.

Vår hovedkontakt  for turen er Bjørn Ronny Andersen (tlf 92889206) Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . I tillegg vil reiseleder Inger Fretland delta under hele reisen (tlf 92607903) Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Ta kontakt med en av reiselederne for å sjekke om det er flere plasser igjen.

Vår tur til Tour de France – Rivieraen er tilrettelagt for de som ønsker å oppleve dette fantastiske arrangementet på nært hold som publikummer. Vi vil derfor presisere at det ikke er praktisk mulig å medbringe sykkel på denne turen. Gjennom vårt opplegg disponerer vi egen buss og sørger for all nødvendig transport under oppholdet. Vi bringer dere til stategiske steder i løypa. Noe forflytning til fots må likevel påregnes.

Kort fortalt vil dere oppleve etapper som lagtempo i Nice, Cagnes–sur-Mer—Marseille, Aix-en-Provence- Montpellier og Montpellier-Albi. Det ligger med andre ord til rette for masse Tour de France opplevelser disse dagene.

De to første nettene bor vi meget sentralt i Nice, med kun fem minutters gange til stranden. Hotellet heter Clarion Grand Hotel Aston.

De tre neste nettene bor vi i Montpellier på hotell Campanile Montpellier Le Millénaire

Hva inkluderer reisen?

På alle våre turer legger vi stor vekt på å gi våre reisende gode sosiale opplevelser i et fellesskap med de øvrige i gruppen. For øvrig omfatter reisen følgende:

Fly tur-retur Gardermoen – Nice.

Gardemoen - Nice

 • SK1461 G 01JUL 1 OSLCPH HK45   0610 0725
 • SK2795 G 01JUL 1 CPHNCE HK45   0850 1115

Nice - Gardermoen

 • SK4700 G 06JUL 6 NCEOSL HK45   2055 2345

(flybytte i København på utreisen)

Transport i Frankrike (vi disponerer egen buss under hele oppholdet)

Hotellovernatting i dobbeltrom (inkl. frokost)

Pris

Kr 10.745,-  per person i dobbeltrom (inkl. frokost)
Kr 12.745,- i enkeltrom (inkl. frokost)

Tillegg

Reiseforsikring / avbestillingsbeskyttelse

Bestill reisen her

Ta kontakt med en av reiselederne!

Etappene

Ønsker du mer informasjon om de aktuelle etappene?

Etappeoversikt - Tour de france sine offisielle nettsider

Vi vil se følgende etapper:

  • 2. juli - Lagtempo i  Nice > Nice 25 km
  • 3. juli -  Cagnes-sur-Mer > Marseille 219 km
  • 4. juli - Aix-en-Provence > Montpellier 176 km
  • 5. juli - Montpellier > Albi 205 km