Du er her: Home Tidligere reiser Reiser i 2013 Sykkel-VM i Toscana 2013

Sykkel-VM i Toscana 2013

E-post Skriv ut PDF

vm_toscanaSykkel-VM arrangeres i fantastiske Toscana i Italia. Vårt hotell ligger sentralt til i målbyen Firenze - Under 3 km fra selve målseglet. Menn elite kjører sitt landeveisritt søndag 29. september, det vil si to dager etter at vi ankommer Italia. I tillegg til sykkeldrama på sitt beste vil våre gjester dermed også få rikelig anledning til å oppleve mye av det Italia har å by på. Ryktene sier for øvrig at løypa skal passe utmerket for en Hushovd og Boasson Hagen i god høstform. Det er med andre ord all grunn til å forvente mye moro av våre norske sykkelhelter. Vi har 25 plasser på denne reisen. Reiseledere er Tore Petter Engen (tlf: 907 93 313 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ) .

Denne turen er nå fulltegnet!

Vår tur er tilrettelagt for de som ønsker å oppleve VM i sykkelgale Italia på nært hold som publikummer. Vi vil derfor presisere at det ikke er praktisk mulig å medbringe egen sykkel på denne turen. Gjennom vårt opplegg disponerer vi egen buss og sørger for all nødvendig transport under oppholdet. Noe forflytning til fots må likevel påregnes. Siden vi bor så nærme mål, må det forventes at deltagerne går til de stedene i traseen man ønsker å stå.

Hva inkluderer reisen?

På alle våre turer legger vi stor vekt på å gi våre reisende gode sosiale opplevelser i et fellesskap med de øvrige i gruppen. For øvrig omfatter reisen følgende:

Fly tur-retur Gardermoen

Utreise:

SK4713 27SEP Oslo-Roma 0925-1235

Hjemreise:

SK 682 30SEP Roma-København 1450-1720
SK1470 30SEP København-Oslo 1810-1920

Transport i Italia (vi disponerer egen buss under hele oppholdet)

Hotellovernatting i dobbeltrom (inkl. frokost) - Hotel Il Guelfo Bianco http://www.ilguelfobianco.it

Pris

  • Kr. 9.499,- per person i dobbeltrom
  • Kr. 10.999,- i enkeltrom

    TUREN ER FULLTEGNET

Tillegg

Reiseforsikring / avbestillingsbeskyttelse

For bestilling: Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Link til arrangørens hjemmeside (www.toscana2013.it)