Du er her: Home Tidligere reiser Reiser i 2014 Tour de France 2014 - Pyreneene

Tour de France 2014 - Pyreneene

E-post Skriv ut PDF

Screen Shot 2013-10-23 at 13.59.05Sykkelreise.no har gjennom flere år arrangert turer til de store sykkelrittene rundt i Europa, og er landets ledende leverandør av slike tilrettelagte turopplegg for norske sykkelentusiaster.

Tour de France er et av verdens største årlige idrettsarrangement og den største Grand Tour. I 2014 arrangeres Tour de France for 101. gang. Vi ønsker å gi deg muligheten til å være del av et entusiastisk publikum, og tilbyr også i 2014 et skreddersydd opplegg for å komme tett på rytterne. I år bor vi også praktisk talt på toppen av Col du Tourmalet, på hotellet La Mandia i La Mongie et par km fra toppen av fjellet. Du vil under oppholdet oppleve hele fem etapper i områdene rundt Pyreneene, og se den avgjørende kampen om den gule trøya. Turen gjelder perioden mandag 21.juli til søndag 27. juli.

Våre reiseledere for turen er Frode Skogmann (tlf: 988 18 293 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ) og Tore Petter Engen (tlf: 907 93 313 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ). Vi vil være totalt 46 personer på denne turen.

Erfaringsmessig er vår tur utsolgt tidlig på nyåret, så ikke nøl for lenge dersom du ønsker å sikre deg plass. Vi har få plasser igjen, og kun to singlerom.

Bestill din tur til Tour de France 2014 - Pyreneene her

 

Vår tur til Tour de France 2014 - Pyreneene er tilrettelagt for de som ønsker å oppleve dette fantastiske arrangementet på nært hold som publikummer. Vi vil derfor presisere at det ikke er praktisk mulig å medbringe sykkel på denne turen. Gjennom vårt opplegg disponerer vi egen buss og sørger for all nødvendig transport under oppholdet. Vi bringer dere til stategiske steder i løypa. Noe forflytning til fots må likevel påregnes.

 

Kort fortalt vil dere oppleve en individuell tempoetappe, målgang og noen spektakulære fjelletapper over bl.a. Tourmalet og til Hautacam. Det ligger med andre ord til rette for masse Tour de France opplevelser disse dagene. Se mer detaljer om etappene lengst ned på siden.

Under hele oppholdet skal vi bo på flere sentrale steder i nærheten av der det skjer. 2 netter skal vi bo i Lourdes på severdige Grand Hotel Modern.  Deretter reiser vi til La Mongie, et par km fra toppen av Col du Tourmalet for en overnatting på Hotell La Mandia. De tre siste nettene forflytter vi oss til Bordeaux for å bo på Hôtel IBIS Bordeaux Centre Mériadeck.

Kaggestad sa på tv-sendingen fra presentasjonen at det lå an til å bli meget spennende dager for klatrerne før den siste avgjørende tempoen.

Hva inkluderer reisen?

På alle våre turer legger vi stor vekt på å gi våre reisende gode sosiale opplevelser i et fellesskap med de øvrige i gruppen. For øvrig omfatter reisen følgende:

Fly tur-retur Gardermoen – Bordeaux

Flyinformasjon:

(NB! - Kan komme justeringer fra SAS på tidspunkt for avreise på disse rutene frem mot avreisedato)

  • SAS DY 814 21. juli Oslo - Arlanda ARN 1400-1500
  • SAS DY4319 21. juli Arlanda - Bordeaux 1715-2020
  • SAS DY1453 27. juli Bordeaux - Oslo 2040-2325

Transport i Frankrike (vi disponerer egen buss under hele oppholdet)

Hotellovernatting i dobbeltrom (inkl. frokost).

Pris

Kr. 13.499,- per person i dobbeltrom (inkl. frokost)

Kr. 15.499,- i enkeltrom (inkl. frokost)

Bestill din tur til Tour de France 2014 - Pyreneene her

Tillegg

Reiseforsikring / avbestillingsbeskyttelse

Etappene

Ønsker du mer informasjon om de aktuelle etappene?

Planlagte etapper:

16: Carcassonne — Bagneres de Luchon 237 km (fjelletappe)
17: St Gaudens — St Lary Soulan 125 km (fjelletappe)
18: Pau — Hautacam 145 km (fjelletappe)
19: Maubourguet — Bergerac 208 km (flat)
20: Bergerac — Perigueux 54 km (individuell tempo)