Du er her: Home Om sykkelreise.no

Om sykkelreise.no

E-post Skriv ut PDF

Informasjon om nettsiden www.sykkelreise.no

sykkelreise.no er en nettside som formidler turer til sykkelarrangement rundt om i verden. Selve turene blir solgt og gjennomført av MAXPULSE. MAXPULSE har et samarbeid med Expert Reiser AS som er landets ledende messereisebyrå. De er også leverandør av forretningsreiser og gruppereiser til bedrifter, forbund og offentlig virksomhet. Expert Reiser AS har alle rettigheter som reisebyrå og er tilknyttet både IATA, Reisegarantifondet, MPI og GSM-Partners som er et nettverk av reisebyråer i 40 land.

Viktig informasjon om Sykkelreise AS

Styret i Sykkelreise AS, som tidligere arrangerte og gjennomførte turer, har valgt å legge ned. Sykkelreise AS har derfor ikke ansvar for de reisene som formidles eller bestilles gjennom MAXPULSE. Sykkelreise AS har heller ikke ansvar for informasjon lagt ut på Facebooksidene eller informasjon sendt ut per e-post e.l. om turer som tilbys. Noen av reiselederne og tidligere eiere ønsket i stedet å fortsette å være med på å tilby turer til forskjellige sykkelarrangement, og ønsker å formidle dette til tidligere kunder. Dette er noe alle tidligere eiere er enig i. MAXPULSE ble da valgt som samarbeidspartner for å tilby turer.

Se Brønnøysundreigsterne for mer informasjon om avviklingen - https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=998444144

 

Om reiser med Maxpulse

For å kunne få til enda flere og mer varierte sykkelturer valgte noen av reiselederne/tidligere eiere å samarbeide med Maxpulse. Vi er opptatt av kvalitet på turene og at du skal få en minnerik opplevelse. Derfor samler vi kompetansen på å arrangere gode turer til sportsbegivenheter. Vi blir enda tryggere på at du får en god opplevelse når du vil oppleve sirkuset i Tour de France og lignende arrangement. Alle har mange års erfaring med å arrangere reiser til arrangement og dette vil du nye godt av.